Betrouwbare website laten maken

Een website is iets speciaals. Hij brengt met teksten, functies en uiterlijk de boodschap van een stichting of onderneming over. Of het nou om een site voor een ZPP’er gaat of die van een internationale handelsmaatschappij. De website moet altijd aansluiten bij het doel en bij het imago van de organisatie. Kortom, hij moet het verhaal daarvan vertellen. VrijdagOnline heeft de expertise om website te ontwikkelen die precies dat doen. Al meer dan 1.500 zakelijke klanten hebben hun online presence door VrijdagOnline laten vergroten. En elk van die klanten hebben een unieke website gekregen, toegesneden op hun behoefte en hun wensen. Kies er ook voor om een professionele en betrouwbare website laten maken door VrijdagOnline.

Hoe de websites van VrijdagOnline tot stand komen
Als je voor VrijdagOnline kiest, dan wordt je webpage helemaal in overleg met jou gemaakt. Je krijgt eerst een gesprek met een ontwerper. Daar kun je kwijt van je van het project verwacht en aan welke eisen de site moet voldoen. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt en een opzet voor de site. Per pagina wordt ingepland welke content, afbeeldingen en functies er ingeprogrammeerd gaan worden. Tijdens de opbouw wordt jouw feedback ten harte genomen, zodat jij tevreden bent over de website in wording. Want uiteindelijk gaat het om jouw organisatie en de missie daarvan. VrijdagOnline vertaalt die slechts naar een professionele website.

Kies voor een responsive site met een handig CMS
Na de ontwikkeling krijg jij het eindproduct van de web development in handen. VrijdagOnline voorziet zijn websites van een heel gebruiksvriendelijke CMS of beheermodule. Daarmee kan iedereen die wel eens een computer heeft gebruikt nieuwe content toevoegen. Ook zorgt de web developer dat je site op elk scherm, groot of klein, goed functioneert. En er worden goede zoekwoorden in de pagina’s verwerkt, waardoor hij hoog in de zoekmachines terecht komt. Zo zijn alle elementen voor succes aanwezig.